Bijna 110 jaar is de Asterdhoeve een poldercafé geweest, waar vroeger de boeren op zondag over de zandpaden naartoe kwamen als ze hun land kwamen bekijken. Tegenwoordig ligt het Café-Restaurant in een groene omgeving, aangrenzend aan de Asterdplas. Wij beschikken over een mooie binnenruimte, welke in twee delen opgesplitst kan worden, twee ruime aangrenzende terrassen en een speeltuin voorzien van picknicktafels. Dit biedt ons de mogelijkheid om evenementen in alle soorten en maten te organiseren: van diners tot barbecues, bruiloften, (personeels)feesten en teamuitjes. Hierin verzorgen wij de catering en staat ons kundige en enthousiaste team graag voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook de optie om de verantwoordelijkheid voor de decoratie en eventuele techniek, zoals een DJ, licht en geluid, te dragen. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Meet the team

Ik ben Pien, 17 jaar en ik woon in Breda. Via vrienden die bij De Veestallen werken, heb ik veel goede verhalen gehoord over de Asterdhoeve. Ik werd meteen enthousiast en wilde daarom graag binnen dit bedrijf werken. Sinds ik hier ben begonnen, heb ik het erg naar mijn zin en kan ik altijd lachen met mijn collega’s.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden. Of we nu op het terras zitten voor een drankje of iets anders leuks doen, ik vind het fijn om tijd door te brengen met anderen en samen gezellig te zijn.

Daarnaast zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding Verpleegkunde.

Mijn naam is Isabel, ik ben 18 jaar oud en in mijn vrije tijd hou ik van handbal, afspreken met vrienden, lezen en het kijken van films en series. Al 2,5 jaar werk ik met veel plezier bij de Asterdhoeve. Ik zie van dichtbij hoe Bing zijn hart en ziel in deze plek steekt en hoe het steeds gezelliger wordt. Het werk bevalt me enorm, vooral door de fijne samenwerking met mijn collega’s en de nieuwe en leuke mensen die ik heb leren kennen!

Hoi, ik ben Lars Tielens en ik ben 18 jaar. Vorig jaar heb ik mijn mbo-niveau 2 diploma gehaald en nu doe ik de koksopleiding bij Curio op niveau 3. Dit jaar ga ik BBL doen, wat betekent dat ik vier dagen werk en één dag naar school ga. Ik ga werken bij De Asterdhoeve en kijk er enorm naar uit!

Ik heb eerder anderhalf jaar bij De Veestallen gewerkt en ben heel gemotiveerd om alles te leren over koken. Mijn doel is om later chef-kok te worden en misschien zelfs mijn eigen restaurant te openen.

Het eerste jaar van mijn BBL-traject loop ik bij De Asterdhoeve, en het tweede jaar ga ik terug naar De Veestallen om nog meer ervaring op te doen.

Hoi, ik ben Bastiaan, 19 jaar en ik woon in Breda. Ik ben dol op muziek, festivals en gezellige activiteiten met vrienden. Vijf jaar geleden was ik op zoek naar een bijbaantje en kwam ik terecht bij de Fazant in Ulvenhout, waar ik Bing ontmoette, een enthousiaste en vriendelijke manager. Na vier geweldige jaren bij de Fazant werk ik nu met veel plezier bij de Asterdhoeve, het restaurant dat onlangs door Bing is overgenomen. Hier krijg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen en heb ik het erg naar mijn zin. Ik hoop jullie snel te zien voor een gezellig praatje bij de Asterdhoeve!